top of page
Helping Hands

Help ons door uw steentje bij te dragen

OKIDOO vzw is steeds op zoek naar financiële partners/sponsors om het project te kunnen laten groeien. Enkel een gestructureerde en doorgedreven aanpak, kan vruchten afleveren.

 

Wetenschappelijke studies/metingen van een gelijklopend programma, hebben aangetoond dat de trainingen effectief zijn op volgende parameters: verbeterde concentratie waardoor betere leerprestaties, bewuster omgaan met emoties, toename van het zelfvertrouwen en zelfacceptatie, betere kunnen omgaan met stress, minder angst en depressie. (onderzoek olv Veerle Soyez, UGent; Sibinga, Webb). Deze uitdagingen kunnen best aangepakt worden op jongere leeftijd, waardoor scholen een preventieve rol kunnen spelen in het voorkomen van geweld en psychische problemen wat onze maatschappij en economie ten goede komt.

In 2019-2020 werd 1 school als testcase gebruikt voor meerdere sessies (8 ipv 4) in 1 schooljaar, in 2de en 3de graad, met positieve evaluatie.

 

Daarom danken wij u graag op voorhand voor uw financiële bijdrage en hopen in de toekomst verder op jullie te kunnen rekenen.

Word structurele partner

Doneer als bedrijf : Engageer u om jaarlijks een bepaald bedrag te doneren aan OKIDOO. Met uw steun kunnen wij de impact vergroten bij de jeugd. Uw bedrijf wordt mee zichtbaar en draagt zijn maatschappelijke betrokkenheid uit. Of wil u meebouwen/meedenken aan de groei en manier waarop dit traject uitgerold wordt?

Structurele partner
Colorful Flags

Organiseer een fundraisingevent

Organiseer je een feest, ga je een uitdaging aan en wil je de opbrengst aan OKIDOO schenken? Met diverse acties kan jij het verschil maken voor de toekomst van uw stad. De opbrengst van uw actie kan gestort worden op onze vzw rekening. Contacteer ons vooraf voor rekeningnummer en vermelding. 

Fundraisingevent

Word coach

Misschien voel jij je wel geroepen om onze missie/visie mee uit te dragen in de scholen

in het lager onderwijs.

Jar of Coins

Doe een gift

Iedere som, hoe klein of groot is welkom. Giften voor OKIDOO kunt u storten op de rekening van Fonds vzw OKIDOO , IBAN: BE19 0689 3929 8012

 

Giften vanaf 40€ die worden overgemaakt aan de Koning Boudewijnstichting geven aanleiding tot een belastingvermindering van 45 % op het werkelijk gestorte en op het attest vermelde bedrag. Voor giften vanaf 40€ sturen we een fiscaal attest aan de degene die de storting doet.

Wordt coach
Doe een gift

Steun vrijwillig

U kan ons ook steunen door als vrijwilliger mee te werken op fundraising evenementen? Laat ons weten waar uw ambities liggen.

Steun vrijwillig
bottom of page